Diskon!

Brainwavz XFit XF-200

4.33 out of 5 based on 3 customer ratings
(3 review pelanggan)

Rp 402.000 Rp 335.000

The Brainwavz XFit XF-200 earphones have been ergonomically designed for users who engage in sports and athletic activities. Boasting crisp clear bold sounds, the XF-200 are a great companion for active or athletic users as they ensure quality audio sounds and booming beats no matter how rigorous the activity.

Designed with a 3-button control built into the cable for functionality that controls volume, skip tracks, pause/play, plus a microphone for taking phone calls.

The over the ear design ensures a super secure fit guaranteeing you to be able to enjoy your favourite music at the gym without distractions and with great isolation no matter how intense the workout. For extra and added comfort, a complimentary set of Comply™ Foam tips are also included in our new refined earphone hard case, giving you that extra comfort for easy listening.
Features:
-Over the ear
-Ergonomically designed for sport
-Crisp clear bold sounds

Clear
SKU: N/A Kategori: ,

Deskripsi Produk

Specifications:

Drivers: Dynamic, 9 mm
Rated Impedance: 16 ohms
Frequency Range: 20 Hz ~ 20 kHz
Sensitivity: 95 dB at 1 mW
Rated Input Power: 10 mW
Cable: 1.4 m Y-Cord, Copper
Plug: 3.5 mm, Gold plated

Compatibility for 3.5 mm Jack:
iPods, iPhones, iPads, MP3 Players, Android, Tablets and Phones & Other Audio Devices

Informasi Tambahan

Color

Black, Frost White

3 reviews for Brainwavz XFit XF-200

  1. 5 dari 5

    :

    Buat harga yang ditawarin, sama sekali gak ada komplain, aksesorisnya lengkap sampe ada sepasang comply original plus hardcase, dan fittingnya nyaman banget. Suaranya fun banget, bass bener-bener bagus deep sama impact kuat tapi gak nutupin sektor lain, best bass under Rp 500k

  2. 5 dari 5

    :

    Bentuk body nya nyaman banget di kuping, gak gampang bergeser dan nyaman dipakai sambil tiduran. Suaranya crispy dan worth it. dengan harga segitu

  3. 3 dari 5

    :

    IEM terbaik buat naik motor karena bass nya ngalahin getaran motor, tapi highnya pas sehingga suara klakson dll ngga ketutup. Hanya kalau mau pake ya mesti buka helm dulu tapi karena buildnya slim jadi ngga keganggu fitting helm

Tambahkan review

Alamat surel Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

CHOOSE BRANDS
1More ALO Audio Alpha & Delta Audioquest Audio Technica Basic Beyerdynamic Bowers & Wilkins Brainwavz Campfire Cayin Comply Foam Creative dbE Edifier FiiO FLC iBasso iSK Jaybird JBL Khastadio KOSS Marshall Meters Meze Oriveti Pai Audio Pelican Pioneer Plantronics PWAudio Rexus Sades Schiit Sennheiser SHOZY Shure SIMGOT SONY SpinFit Takstar TFZ Ultimate Ears V-Moda YAXI YINCROW Yoga
X